Vezeni logo (štik)

Na sve tekstilne proizvode možemo odraditi vezeni logo po vašoj želji.
Pošalji upit >

Tiskani logo

Na sve proizvode izađujemo logo po vašoj želji tehnikom sitotiska.
Također na tekstilne proizvode izrađujemo logo pomoću:
– floka
– flex folije
– sitopreslikača
Pošalji upit >

promotivni-pokloni

Promotivni pokloni

Nudimo široku paletu atraktivnih promotivnih poklona i custom made gadgeta, koji će dodati vrijednost vašem brandu ili događanju i pružiti veličanstveni završni dodir. Ili jednostavno pošaljite upit i testirajte nas.
Pošalji upit >

t-shirts-polo-majice

T-shirt i polo majice

Želite li snažno poslati svoju poruku, T-shirt majica je idealan proizvod. U našem asortimanu možete naći i jakne, prsluke, košulje, kape i sve ostale tekstilne proizvode. U našoj ponudi imamo sve značajnije proizvođače tekstilnih proizvoda.
Pošalji upit >

Presentation system

Prezentacijski sustavi

Giftico prezentacijski sustavi pružaju impresivnu kulisu za prezentacije, izloge, oglašavanje u maloprodaji i korporativnog marketinga, a postavljaju se u roku od samo nekoliko minuta. U našem asortimanu prezentacijskih sustava sigurno ćete naći proizvod koji će još više istaknuti vaš proizvod, uslugu ili akciju koju ste pripremili za vaš event. U mogućnosti smo tisak napraviti na:

  • poliprop
  • mesh
  • ceradu
  • slikarsko platno
  • naljepnicu

I ako želite dodatno zaštiti vaš ispis, možete birati između mat ili sjajne plastifikacije.
Pošalji upit >

Napuhanci

Šatori na napuhavanje ili «napuhanci» specifični su po svojim oblicima i pružaju velike mogućnosti kreiranja u prostoru. Brzo se i jednostavno montiraju na svakom terenu, a posjetiteljima daju potpunu sigurnost i ugodan osjećaj.
Pošalji upit >