GIFTICO   + PAGO-COM = SURADNJA VRIJEDNA SPOMENA

 

Pago Com d.o.o. je tvrtka specijalizirana za osmišljavanje, organizaciju i cjelovitu tehničku izvedbu svih vrsta događanja. 2009. godine osnovala je zaseban proizvodni program PagoTent koji se bavi kreiranjem i proizvodnjom promotivno-scenografskih elemenata na napuhavanje. Naši proizvodi su od samog početka prepoznati i traženi zahvaljujući europskoj proizvodnji, europskim certifikatima sigurnosti i kvalitete, ali i konkurentskim cijenama. Sve navedeno plasira nas u sami vrh poduzeća koja se bave proizvodnjom i rentalom elemenata na napuhavanje što dokazuju i više od dvije stotine projekata, realiziranih prema vlastitim idejama i u suradnji sa našim klijentima

Zbog velike potražnje tržišta, osposobili smo i zaseban odjel pod nazivom PagoLab; kreativni tim stručnjaka koji svaku Vašu ideju pretvaraju u stvarnost. Kreativnost i energija PagoLab-a rezultiraju inovativnim, neobičnim i neočekivanim marketinškim rješenjima u obliku promotivno-scenografskih elemenata na napuhavanje. Kako bi klijentima što vjernije predočili mogućnost realizacije njihovih ideja, nudimo im i podršku u vidu 3D simulacije!

Odlike PagoTent napuhanaca su različitost oblika, dimenzija i boja, jednostavnost rukovođenja, sigurnost i europska kvaliteta, fleksibilnost i praktičnost. Svojom atraktivnošću privlače pažnju ciljanih skupina i predstavljaju novi, do sada ne viđeni način reklamiranja Vašeg proizvoda, usluge, branda ili loga.

POŠALJI UPIT